Ολοκληρώθηκε η Εκδήλωση για τα 50 Χρόνια Ιδρύσεως και Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μουσική εκδήλωση για τα 50 χρόνια ιδρύσεως και ποιμαντικής Διακονίας 1974-2024 της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο χώρο του Φοινικόδασους- περιβολάκια στο Κυπριανό Λαυρίου, με την συνδιοργάνωση του Ιερού Ναού Αγίου Απόστολου Ανδρέου Λαυρίου, του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαυρίου και του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Λαυρίου.
Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαυρεωτικής Αρχιμανδρίτης Κωνσταντίνος Συρίγος αναφέρθηκε , στον διπλό εορτασμό της εκδήλωσης, τα 50 χρόνια Ιδρύσεως της Τοπικής Εκκλησίας καθώς και τα 20 χρόνια Αρχιερατείας από την εκλογή του Νέου διακεκριμένου Μητροπολίτου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ. κ. Νικολάου, σπουδαίου Ιεράρχου και εξέχουσας προσωπικότητας, όπου η φήμη κ το έργο του απλώνεται σε όλο τον χριστιανικό κόσμο!
Το πρόγραμμα άνοιξε με τους μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση του κ. Χρήστου Δουκέρη, στη συνέχεια του μουσικού προγράμματος συμμετείχε η Χορωδία Λαυρίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του κ. Θεόδωρου Λεμπέση. Τέλος, την υπέροχη μουσική βραδιά έκλεισε η παιδική χορωδία του «Περίκλυτου» Ωδείου Λαυρίου με την καλλιτεχνική διεύθυνση της Άννας Τεμπερικίδη.
Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, στελέχη του Δημοτικού Συμβουλίου, των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Εκ της Γραμματείας του Ιερού Ναού